Aktualitások

“Piszkos” anyagiak tréning

euro-447214_120

Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket

Üzenet

A lehetőség egyik olvasata, hogy „választanom kell”. Dönteni arról, hogy élek-e vagy sem az adott lehetőséggel. Egyes lehetőségek azért jönnek, hogy megtanuljunk nemet mondani, míg mások, hogy bátran és nyitottan a lehetőség irányába lépjünk. Az igazi feladat, hogy megkülönböztessük egymástól a kettőt !


Ha tetszett a honlap, akkor visszavárjuk!
Legyen mosolygós, szép napja!

Mona

VitaKid lehetőségek

Vitakid Se_460

Az egyik legkézenfekvőbb tevékenységi profilunk, ahol a Lehetőségek Háza szellemiség manifesztálódik az a gyerekek egészséges fejlődésének és boldog gyermekkorának elősegítése. Ezen célkitűzésünk szellemében csatlakoztunk a VitaKid Sportegyesülethez, amely szervezettel való együttműködésünk célja, hogy az egészséges életmódra nevelésben, a gyermekkori obesitás, és a bullying elleni küzdelemben aktívan részt vegyünk.

Így a VitaKid Sportegyesületben Kisnémet Mónika konzultáns facilitátor önismereti workshopokat, előadásokat tart, valamint a Mozgással az életörömért túráinkon a VitaKid tagoknak speciális foglalkozásokat nyújtunk.

Mi is az a VitaKid SE?

Szeretnéd mozgásra ösztökélni a csemetédet, de nem hallgat rád?

Szeretnél tenni azért, hogy a gyerekedből erős, jó alakú és aktív felnőtt legyen?

Szeretnéd, hogy a családod egészségesebben táplálkozzon?

Szeretnéd, ha szakértők segítenének megváltoztatni az életmódodat, a gyermeked életmódját?

Szeretnéd, hogy vele egykorú, hasonló problémákkal küzdő új barátokra találjon és egy lelkes csapat tagja legyen?

Ha nem akarod, hogy bántsák az iskolában és fontos neked a későbbi boldogsága, akkor vedd komolyan, ha az elhízás jelei mutatkoznak rajta! A VitaKid Sportegyesületet olyan lelkes szakemberek alapították, akik nemcsak felismerték a gyerekek és fiatalkorúak egyik legnagyobb problémáját: a gyerekkori elhízást, de tenni is szeretnének ellene. De igazából te, mint szülő tehetsz a legtöbbet a gyermeked egészségéért és boldogságáért, mivel támogatásod nélkülözhetetlen az ideális testösszetétel eléréséhez, megtartásához. Az elhízás felnőttkori betegségek forrása lehet és nem elhanyagolható pszichológiai vonatkozása sem. Ez manapság társadalmi probléma.

Velünk meg tudod változtatni gyermeked életét és jövőjét! Csapatunkban csak olyan szakirányú egyetemi vagy főiskolai diplomával rendelkező szakemberek vannak (testnevelő tanárok, szakedzők, gyógytornászok, dietetikusok, lelki segítők), akik szeretnek és tudnak is gyerekekkel foglalkozni, valamint elhivatottak az ifjúság egészségnevelése iránt.

Az egyesület programjában speciális, csoportos edzések szerepelnek az egyesület edzőivel, foglalkozások gyógytornásszal, valamint rendszeres találkozás dietetikussal, lelki segítőkkel. Ezeken kívül közös családi kirándulások, dietetikus-szülő találkozások, és ismert sportolókkal mint példaképekkel való találkozások is helyet kapnak a programban.

További információ a VitaKid Sportegyesületről.

További információ a Nebuló Programunkról.

Keresel valamit?

Heti friss

Hívjam vagy ne hívjam? – ez itt a nagy kérdés

balloon-1046658_120

Előző írásomban megígértem, hogy néhány gondolattal érkezem ezen a héten azzal kapcsolatban, hogyan is…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket
Everydance táncstúdió
show
 
close