Aktualitások

“Piszkos” anyagiak tréning

euro-447214_120

Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket

Üzenet

A lehetőség egyik olvasata, hogy „választanom kell”. Dönteni arról, hogy élek-e vagy sem az adott lehetőséggel. Egyes lehetőségek azért jönnek, hogy megtanuljunk nemet mondani, míg mások, hogy bátran és nyitottan a lehetőség irányába lépjünk. Az igazi feladat, hogy megkülönböztessük egymástól a kettőt !


Ha tetszett a honlap, akkor visszavárjuk!
Legyen mosolygós, szép napja!

Mona

Segítségnyújtás felnőtteknek

Miért érdemes a segítséget kérni és elfogadni?

Oly korban élünk, hogy a mindennapi gondok, nehézségek még a legjobb idegrendszert magának tudó, kreatív energiákban bővelkedő embereket is megviselik. Sajnos a hosszan tartó stressz mindig olyan módosult tudatállapottal jár (elveszítjük a jelent), melyben nem vagyunk képesek tisztán és gyorsan gondolkodni, döntéseket hozni, így nagymértékben megnőnek személyes korlátaink. A csökkent tudatosság miatt úgy érezzük, hogy nem vagyunk urai az adott helyzetnek, nem látjuk a lehetőségeinket, és egyre türelmetlenebbek, ingerlékenyebbek, fásultabbak és a legvégén apatikusak akár depressziósak leszünk.

A mindennapi stressz mellett egyre több ember küzd saját identitásának megtalálásával, az elköteleződéssel saját sorsa, illetve egy másik személy irányában. Sokan nem szeretik a munkájukat, nincs boldog párkapcsolatuk, hobbijuk. Nem tudnak lazítani, vagy üresnek érzik életüket vagy valamilyen képességüket érzik kevésnek, magukat önbizalom-hiányosnak. Vannak, akik pszichoszomatikus betegségekkel (pl. meddőség, depresszió) küzdenek, de olyanok is, akik lelki problémáikkal (ellentét a szülőkkel, magány, kiüresedés, egzisztenciális szorongások, szülői kompetenciájuk határához értek stb.) nem jutnak dűlőre.

Azonban ezek olyan problémák, amelyekre van megoldás! A Lehetőségek Házán belül mind egyéni kineziológiai oldások, facilitátori tanácsadások, mind család-, párkonzultációk, mind pedig csoportos tréningek, workshopok, szemináriumok és terápiás csoportok is igénybe vehetők a problémák megoldására.

Egyéni ülések

Azoknak ajánljuk, akik nem szívesen osztják meg saját problémájukat másokkal, illetve akik nyitottak a holisztikus és integratív – mind kineziológiai mind pszichológiai – megközelítésre. Természetesen mód van az egyik vagy a másik elhagyására is.

Az ülések menete:

 • Az első ülés, amely 90 perces, az állapotfelmérés. Ha a probléma összetett, akkor ezen az ülésen még oldás nem történik.
 • Az állapotfelmérést követő ülések szintén 90 percesek, amelyeken a kineziológiai (One Brain, AFT, Brain Gym) oldás mellett kreatív, művészetterápiás, NLP, kognitív pszichológiai technikákkal is dolgozunk az adott problémán.
 • Általában napi, néhány perces feladatot is kapnak a kliensek, amelyet a következő ülésig kell otthon végezni.

Csoportterápiák, tréningek, workshopook, szemináriumok, rekreációs programok

Csoportos foglalkozásaink, tréningjeink integratív jellegűek, azaz több módszert, mind a keleti megközelítéseket (pl.: kineziológia, AFT), mind a nyugati pszichológiai irányzatokat (pl.: családterápia, vagy kognitív viselkedésterápiás technikák, NLP) magukba ötvözik. Az alábbiak közül választhat nálunk:

 • Tematizált, zárt-csoportos foglalkozások (pl.: önismereti csoportok, „a bennü,nk élő nő” csoport)
 • Tematizált, 1-3 napos tréningek (pl.: stresszkezelés, szorongásoldás, párkapcsolati össztánc tréning, szülők vagyunk tábor, boldogságteremtés tréning)
 • Edukatív, workshop jellegű interaktív szemináriumok (pl.: „a változtatás kulcsa”)
 • Rekreációs programok (relaxáció, jóga, túrák)

Az éppen aktuális csoportokról, programokról a Programok menüpontban olvashat bővebben.

 Miben tudunk segíteni?

A mondás szerint kineziológia – mi kiegészítenénk a pszichológiával – mindenre jó, de nem mindenkinek! De felsorolunk néhány jellegzetes problémát, amiben segíteni tudunk vagy így, vagy úgy…

 • fáradtság, csüggedtség, vitalitásában megfogyottság…
 • fájdalmak, betegségek tüneteinek enyhítése és a megküzdés erősítése…
 • allergiák, bőrproblémák…
 • egzisztenciális gondok (ki vagyok, mit akarok az élettől…)
 • önbizalomhiány, pozitív önértékelés megerősítésre szorul…
 • csökkent kreativitás, blokkolt kibontakoztatni…
 • bizonytalanság, döntéshozási nehézségek…
 • félelmek, szorongások, fóbiáik, pánikrohamok…
 • magányosság, társtalanság elviselhetetlen érzése…
 • párkapcsolati gondok…
 • munkahelyi, családi konfliktusok…
 • szexuális problémák…
 • meddőség, (pszichoszomatikus) betegségek…

További információ a Módszerek és Technikák oldalon. Amennyiben pár- vagy családkonzultáció iránt érdeklődik, vagy gyermekével kapcsolatos problémával fordulna hozzánk, kérjük látogassa meg a belinkelt oldalakat.

 

Kérdése van? Írjon nekünk!
Keresel valamit?

Heti friss

Hívjam vagy ne hívjam? – ez itt a nagy kérdés

balloon-1046658_120

Előző írásomban megígértem, hogy néhány gondolattal érkezem ezen a héten azzal kapcsolatban, hogyan is…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket
Everydance táncstúdió
show
 
close