Aktualitások

“Piszkos” anyagiak tréning

euro-447214_120

Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket

Üzenet

A lehetőség egyik olvasata, hogy „választanom kell”. Dönteni arról, hogy élek-e vagy sem az adott lehetőséggel. Egyes lehetőségek azért jönnek, hogy megtanuljunk nemet mondani, míg mások, hogy bátran és nyitottan a lehetőség irányába lépjünk. Az igazi feladat, hogy megkülönböztessük egymástól a kettőt !


Ha tetszett a honlap, akkor visszavárjuk!
Legyen mosolygós, szép napja!

Mona

Kapcsolataim! – kapcsolati, párkapcsolati mintáim örvénye

2016. október 26.

rust-proof-1728360_460Kapcsolatok… kapcsolat önmagunkkal, vágyainkkal, félelmeinkkel. Baráti kapcsolataink, szerelmi életünk vagy annak hiánya…. Ezen életterületeink olyan problémákkal járhatnak, amelyeknek a középpontjában az összekapcsolódás, ezen kapcsolódások, kapcsolatok természete, illetve önmagának a kapcsolódásnak a hiánya áll. Mindannyian teli vagyunk hozott, illetve kialakított mintákkal a fejünkben, amelyek meghatározzák önmagunkhoz való viszonyulásainkat, illetve kapcsolataink sikerességét, sőt ezen minták alakítják kapcsolati problémáinkat is.

Gyakran még a belső késztetéseinket, dinamikáinkat és mintáinkat sem ismerjük, ugyanakkor van, hogy már felismerjük és értjük, hogy mit miért teszünk, de bármennyire is szeretnénk, nem tudjuk érzelmeinket, gondolatainkat, és ezáltal viselkedésünket sem megváltoztatni.

2016. november 12-én, december 10-én és 2017. január 14-én három teljes napot szentelünk ezen kapcsolati minták megismerésére és megváltoztatására. Az önismereti napokon érzésekkel, vágyakkal, kielégítetlen szükségletekkel, valamint konfliktusokkal és megoldási lehetőségekkel fogunk dolgozni. Bevetünk kognitív technikákat, de a hangsúlyt a játékok kapják majd. Játékok az OH-kártya sorozat több kártyájával, valamint a kokology önismereti mesékkel. Továbbá az AFT – érzelmi fókuszú terápia – modelljét is segítségül fogjuk hívni mintáink megismeréséhez.

Alapvetően a 3 nap összefügg, de önmagukban is megállják a helyüket, így lehet egy-egy napra is jelentkezni.

Magányos, nem működik a kapcsolata, nem tudja, hogy miért nem boldog, és jól jönne, hogy több oldalról is megvizsgálhassa a problémát hogy megtalálja a megoldást? Esetleg olyan kapcsolati problémával néz szembe, amire jó ideje nem találja a megoldást; tanácstalan? Akkor barátsággal várom a Kapcsolataim! - kapcsolati, párkapcsolati mintáim örvénye! tréningre, ahol játékos módon, mégis vér-komolyan, a csoportműfaj előnyeivel tud rátalálni a miértekre, a legjobb megoldásokra.

Következő időpont: 2016. december 10., szombat 9.30-17.30

Ezen a napon a fókusz a tanult mintákon és az azokból kialakított nemi szerepeinken lesz.

Helyszín: Budapest, Nagyszőlős utca 21.

A program ára:

Önismereti napok részvételi díjai: 12000 Ft/nap

Aki mindhárom önismereti napon részt vesz, az a harmadik alkalommal 30%-os kedvezményt kap új évi ajándékként, azaz 8400FT-ért, 3600 Ft megtakarítással szembesülhet a harmadik nap tanulságaival. :)

Jelentkezni írásban lehet a mona.kisnemet@lehetosegekhaza.hu e-mail címre vagy a Facebook eseményeknél küldött regisztrációval vagy az űrlap kitöltésével. A jelentkezés akkor válik elfogadottá, ha a részvételi díj 50%-t, 6000 Ft-ot, előzetesen december 7-ig átutalja a jelentkező vagy készpénzben a helyszínen kiegyenlíti.
Átutalás esetén kérem, a megjegyzés rovatban a résztvevő nevét, illetve a tréning nevét megadni szíveskedjen!
Bankszámlaszám: Erste Bank – 11600006-00000000-25659443

December 5. 24.00-t követő lemondás esetén, októl függetlenül a tréning teljes díját ki kell fizetni, amely visszatérítésre nem kerül, és más tréningnél sem felhasználható. A regisztrációval a jelentkező elfogadja a fizetési feltételeket.

Az önismereti napot tartja: Kisnémet Mónika konzultáns facilitátor

Maximum csoportlétszám 10 fő

Érdeklődni telefonon, +36 30 343 6468 vagy e-mailben, mona.kisnemet@lehetosegekhaza.hu lehet. Jelentkezni: a fent megadott e-mailen vagy facebookon vagy az űrlap kitöltésével lehet.

Érdeklődését, jelentkezési szándékát kérjük, jelezze az alábbi űrlap kitöltésévelKérem, küldjenek számomra tájékoztatást a következő induló csoportjukról.

Előzetesen jelentkezem a következő induló csoportjukra.

Mindenkit barátsággal várok!

Kisnémet Mónika

Keresel valamit?

Heti friss

Hívjam vagy ne hívjam? – ez itt a nagy kérdés

balloon-1046658_120

Előző írásomban megígértem, hogy néhány gondolattal érkezem ezen a héten azzal kapcsolatban, hogyan is…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket
Everydance táncstúdió
show
 
close