Aktualitások

“Piszkos” anyagiak tréning

euro-447214_120

Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket

Üzenet

A lehetőség egyik olvasata, hogy „választanom kell”. Dönteni arról, hogy élek-e vagy sem az adott lehetőséggel. Egyes lehetőségek azért jönnek, hogy megtanuljunk nemet mondani, míg mások, hogy bátran és nyitottan a lehetőség irányába lépjünk. Az igazi feladat, hogy megkülönböztessük egymástól a kettőt !


Ha tetszett a honlap, akkor visszavárjuk!
Legyen mosolygós, szép napja!

Mona

Lehetőségek háza

A Lehetőségek Háza egy életfilozófia, és ma már egy közösség, amelynek tagjai abban hisznek, hogy az igazi “Lehetőségek Háza” maga az ember. Tele vagyunk lehetőségekkel, képességekkel és készségekkel, amelyek arra hivatottak, hogy szolgáljanak minket életutunkon. Ennek első lépése, hogy megtaláljuk saját identitásunkat, saját utunkat, tisztába kerüljünk vágyainkkal és céljainkkal, és megtaláljuk a hozzánk illő embertársainkat, mint szeretteink, barátaink és társainkat. Vagyis tudatos életet éljünk, saját életünk értelmének megtalálásával és kiteljesítésével.

Az élet értelme sok minden lehet.

Mi Hermann Hesse szavaival értünk egyet, miszerint „Elvárjuk, hogy az életnek értelme legyen, de pontosan csak annyi értelme van, amennyit mi magunk vagyunk képesek adni neki.”

A Lehetőségek Háza szolgáltatásai által tájékoztat, és “ajtónyitogatóként” életfilozófiákat táplál – Könyvtár –, lehetőséget teremt a boldog élet megteremtéséhez – CSR Program; Szolgáltatások –, illetve a filozófiát vallóknak a kapcsolattartásra, – Lehetőségek Háza Facebook Közösség.

Tréningjeivel, egyéni terápiákkal és családkonzultációkkal segíti a felnőtteket, gyermekeket és a párokat, családokat problémáik megoldásában, önismeretük, illetve készségeik és képességeik fejlesztésében. Szolgáltatásainkat a Magánszemélyek, illetve az Üzleti ügyfelek, míg tréningjeinket az Integratív tréningek menüpontok alatt találja.

Ismerkedjen meg a Lehetőségek Háza csapatával!

Keresel valamit?

Heti friss

Hívjam vagy ne hívjam? – ez itt a nagy kérdés

balloon-1046658_120

Előző írásomban megígértem, hogy néhány gondolattal érkezem ezen a héten azzal kapcsolatban, hogyan is…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket
Everydance táncstúdió
show
 
close