Aktualitások

“Piszkos” anyagiak tréning

euro-447214_120

Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket

Üzenet

A lehetőség egyik olvasata, hogy „választanom kell”. Dönteni arról, hogy élek-e vagy sem az adott lehetőséggel. Egyes lehetőségek azért jönnek, hogy megtanuljunk nemet mondani, míg mások, hogy bátran és nyitottan a lehetőség irányába lépjünk. Az igazi feladat, hogy megkülönböztessük egymástól a kettőt !


Ha tetszett a honlap, akkor visszavárjuk!
Legyen mosolygós, szép napja!

Mona

Kisnémet Mónika

Születésünknél kapunk egy ”címkét“, egy nevet szüleinktől, amit életünk során töltünk meg tartalommal. Kisnémet Mónika címke mögött mit találnak?  Nos, több mint egy évtizedet dolgoztam az üzleti világban – a svéd magyar kapcsolatokat építettem, mint tanácsadó a Svéd Kereskedelmi Kirendeltség berkeiben, illetve előtte mint asszisztens a Gripen International irodában – amikor is egy hátraarccal visszaültem az iskolapadba és gyermekkori álmomat valóra váltottam, pszichológus és kineziológus lettem, és ma már konzultáns facilitátorként dolgozom a Lehetőségek Háza saját alapítású segítői “műhelyben”.

Pszichológusi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Pszichológia Intézetében folytattam, 2011-ben végeztem. 2009-2010-es évek a természetgyógyászi alapok és a kineziológia (One Brain és az Edukineziológia) elsajátításával is teltek. Kineziológus szakvizsgával rendelkezem. A Három-Az-Egyben (One Brain) kineziológiai ágon belül konzultáns facilitátori szintet értem el.

Nagyon fontosnak tartom szakmai ismereteim folyamatos bővítését, mélyítését, 2010-2012 között családterápiás módszerspecifikus képzésen folytattam tanulmányaimat, s így szupervízió mellett családterapeuta jelöltként ma már családkonzultációkat is végezhetek. Szupervízorom: Kovács Miklós kiképző családterapeuta.

A humán területeket érintő tanulmányaimat megelőzték az üzleti élettel kapcsolatos iskolaévek. A BGF Külkereskedelmi Főiskolán közgazdászként végeztem nemzetközi marketing és TQM szakon 2001-ben.

Munkám során az emberi értékeket, a kiteljesedést és a boldogságot helyezem fókuszba. Legyen az akár a lelki segítségnyújtás, vagy az ismeretek, lehetőségek megmutatása. Köszönve a vállalatmenedzsmenti tanulmányaimnak, a kineziológia és a pszichológia áldásos segítségének, valamint a 20 éves munkatapasztalatomnak ma már eljutottam oda, hogy én is tudok segíteni abban, hogy klienseim sikeresen megoldják problémáikat és elérjék céljaikat.

Meggyőződésem, hogy mind a nyugati tudományokra, mind az alternatív technikákra, módszerekre szükség van, és ezek nem egymás antagonistái, hanem nagyon is egymás komplementerei, kiegészítői. Rendszer-szemléletű vagyok, és holisztikusan tekintek az emberre, és annak problémájára. A természetgyógyászat egészség fogalmát, miszerint “az egészség az a természettel harmonizáló, testi (beleértve az energetikait is), lelki, szociális és életszemléleti (szellemi) dinamikus egyensúlyi állapot” teljes mértékben magaménak érzem, és mindig szem előtt is tartom. Így képzéseim magukba foglalják mind a nyugati tudományokat (közgazdaságtan, pszichológia, családterápia), mind az alternatív erőforrásokat (kineziológia, facilitátori tanácsadás, AFT).

Folyamatos szakmai fejlődésemet mindig szem előtt tartom. Jelenleg az EFT – érzelmi fókuszú párterápia képzéseire, valamint az OH-kártyák kiegészítő tanfolyamaira járok.

Oktatóim, akiknek sokat köszönhetek és akik őszinte hittel, szeretettel és óriási tudásukkal nevelik ki a segítők új nemzedékeit.

 

 

Keresel valamit?

Heti friss

Hívjam vagy ne hívjam? – ez itt a nagy kérdés

balloon-1046658_120

Előző írásomban megígértem, hogy néhány gondolattal érkezem ezen a héten azzal kapcsolatban, hogyan is…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket
Everydance táncstúdió
show
 
close