Aktualitások

“Piszkos” anyagiak tréning

euro-447214_120

Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket

Üzenet

A lehetőség egyik olvasata, hogy „választanom kell”. Dönteni arról, hogy élek-e vagy sem az adott lehetőséggel. Egyes lehetőségek azért jönnek, hogy megtanuljunk nemet mondani, míg mások, hogy bátran és nyitottan a lehetőség irányába lépjünk. Az igazi feladat, hogy megkülönböztessük egymástól a kettőt !


Ha tetszett a honlap, akkor visszavárjuk!
Legyen mosolygós, szép napja!

Mona

HR és szervezetfejlesztés

Szolgáltatásainkkal kis- és középvállalkozásokhoz szólunk. Pont azoknak kínáljuk üzleti HR tanácsadási szolgáltatásunkat, akikről a szakma gyakran úgy tartja, hogy nem értik a HR lényegét, így nem is érdemes „célcsoportnak” tekinteni őket! Mi ezt nem így látjuk. A kis- és középvállalatok sikerességéhez is szükséges egy fenntartható fejlődés és versenyképesség, amelyek jó szervezeti kultúra, az alkalmazottak (cél)tudatossága, magas szakmai kompetenciája, motiváltsága és proaktivitása, továbbá a jó csapatmunka és ezek összessége által megnyert szinergia nélkül – különösen napjainkban – nem, vagy csak nagyon nehezen érhető el.

A szervezeti kultúra természeténél fogva szociális összetartó erő, amely direkt és indirekt eszközök révén biztosítja az aktív, tudatos munkavállalói részvételt, a vállalati célokkal való azonosulást, s így azok teljesítését. Hatékony vállalati kultúra csakis jól megtervezett és bevezetett HR stratégia mellett képes kialakulni és fennmaradni, így HR tanácsadásnál az egyik elsődleges feladatunknak az emberi erőforrás menedzsment állapotának felmérését, ha szükséges, akkor a szervezet-átalakítást és ezek fényében a HR stratégia kidolgozását, valamint annak a munkavállalók általi elfogadtatását tartjuk. Mind alulról, mind felülről építkezünk ezen tanácsadások során pontosan a szinergiahatások beindítása, valamint a belső motiváció, a proaktivitás növelése, továbbá a változások elfogadtatása érdekében.

A stratégiai tervezés mellett, természetesen az operatív működéssel kapcsolatos teendőket is szívesen vállaljuk, úgymint csapatépítés, szolgálati utak optimalizálása, vállalati tréningek tartása – pl. asszertív kommunikáció, vezetői készségek –, valamint kineziológiai facilitátori tanácsadás, egyéni készség-, képességfejlesztés – hasonló a coachinghoz.

Arra is volt már példa, hogy ügyfelünk uniós pályázaton nyerte el a HR tanácsadáshoz szükséges anyagi erőforrások egy részét. További információért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Kisnémet Mónikával.

 

Kérdése van? Írjon nekünk!


Keresel valamit?

Heti friss

Hívjam vagy ne hívjam? – ez itt a nagy kérdés

balloon-1046658_120

Előző írásomban megígértem, hogy néhány gondolattal érkezem ezen a héten azzal kapcsolatban, hogyan is…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket
Everydance táncstúdió
show
 
close