Aktualitások

“Piszkos” anyagiak tréning

euro-447214_120

Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket

Üzenet

A lehetőség egyik olvasata, hogy „választanom kell”. Dönteni arról, hogy élek-e vagy sem az adott lehetőséggel. Egyes lehetőségek azért jönnek, hogy megtanuljunk nemet mondani, míg mások, hogy bátran és nyitottan a lehetőség irányába lépjünk. Az igazi feladat, hogy megkülönböztessük egymástól a kettőt !


Ha tetszett a honlap, akkor visszavárjuk!
Legyen mosolygós, szép napja!

Mona

Árajánlatkérés

Amennyiben Önnek HR tanácsadásra, vagy szervezetfejlesztésre, esetleg szerződéses HR menedzserre van szüksége és felkeltettük figyelmét, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével.

Az árajánlat készítése egyedileg, megoldandó problémára és cégre szabva történik. A pontos árajánlathoz személyes találkozó szükséges, így kérjük, adja meg elérhetőségeit és Kisnémet Mónika felveszi Önnel a kapcsolatot egy munkanapon belül.

A szervezetfejlesztés igazából egy hosszú távú befektetés, amellyel a szervezet sikeres jövőjéhez szükséges szervezeti struktúrát és kultúrát alapozza meg. Ezen beruházáshoz a pénzügyi erőforrásokat sokszor pályázati forrásokból is fedezni tudják. Az egyszerűbb NEA pályázatoktól kezdve az összetettebb EU-s pályázatokig több forrás is rendelkezésére szokott állni a szervezetek számára.
Cégünk vállalja, hogy ha szervezetfejlesztést beépítik a pályázatba, és nyertes pályázat esetén tőlünk rendelik meg a szolgáltatást, akkor a pályázatoknak megfelelő árajánlat elkészítése mellett, a megadott paraméterek mentén az ehhez kapcsolódó pályázati részeket (pl. a szervezetfejlesztés szükségességének indoklása, a tevékenység célja, várható eredmények, stb.) díjmentesen kidolgozzuk.

Szerződéses partnereink élhetnek a havi bontású fizetési, illetve a részletfizetési lehetőségekkel és egyéb kedvezményeket is nyújtunk számukra!

Kérdése van? Írjon nekünk!


Keresel valamit?

Heti friss

Hívjam vagy ne hívjam? – ez itt a nagy kérdés

balloon-1046658_120

Előző írásomban megígértem, hogy néhány gondolattal érkezem ezen a héten azzal kapcsolatban, hogyan is…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket
Everydance táncstúdió
show
 
close