Aktualitások

“Piszkos” anyagiak tréning

euro-447214_120

Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket

Üzenet

A lehetőség egyik olvasata, hogy „választanom kell”. Dönteni arról, hogy élek-e vagy sem az adott lehetőséggel. Egyes lehetőségek azért jönnek, hogy megtanuljunk nemet mondani, míg mások, hogy bátran és nyitottan a lehetőség irányába lépjünk. Az igazi feladat, hogy megkülönböztessük egymástól a kettőt !


Ha tetszett a honlap, akkor visszavárjuk!
Legyen mosolygós, szép napja!

Mona

Szokásaink örvényében – minitréning 2017

2017. január 20.

frog-1499162_460Mindannyian próbáltunk már leszokni valamiről és rászoktatni magunkat valamire. Próbáltunk már több-kevesebb sikerrel „rossz”, egészségtelen szokásainkkal felhagyni, és újakat, talán még örömteliket is felvenni. Küzdöttünk már feles kilókkal, rossz étrenddel, függőségekkel, rendszeres sportolás megszeretésével, rendtartással, pontossággal és így tovább. Hol sikerült elérnünk ezeket a célokat, hol nem. Kaptunk már számtalan tanácsot, jól bevált módszereket, amelyeket ha megfogadtunk, kipróbáltunk gyakran megesett, hogy minket nem vittek közelebb a sikerhez.

Rájöttek már arra, hogy mikor elbuknak, miért buknak el, s mikor sikerül – akár átmenetileg is – akkor miért sikerül?

Ahogy mindenben így szokásaink megváltoztatásában és megtartásában is különbözőek vagyunk. Ami az egyiknek jó, a másiknak hatástalan. Ezen a tréningen megtudhatja, hogy Ön milyen típus a szokásokat illetően, és hogy milyen technikák, módszerek vezetnek a sikerhez az Ön esetében.

Ha most is vannak olyan szokásai, amelyeket szívesen elhagyna, vagy olyanok, amelyeket szívesen felvenne, vagy valamilyen szempontból nagy változások vannak az életében, esetleg életmódváltás rögös útját járja vagy éppen szándéka, hogy rálépjen, akkor barátsággal várom erre a tréningre, ahol játékos eszközök és kedves emberek segítségével tud közelebb kerülni szokásai vezérlőpultjához.

Időpont: 2017. február 25., szombat 9.00-17.00

Helyszín: Budapest, Nagyszőlős utca 21.

Program ára:

12.000 Ft

Jelentkezni írásban lehet a mona.kisnemet@lehetosegekhaza.hu e-mail címre vagy a messengeren vagy az alábbi űrlap kitöltésével. Érdeklődést, részvételi szándékot a Facebookos esemény jelentkezéssel is lehet jelezni, ugyanakkor ezen jelentkezés nem jelent elfogadott jelentkezést, azt minden esetben meg kell erősíteni a programdíj 50%-nak átutalásával és az előbb említett írásos jelentkezéssel. A jelentkezés akkor válik elfogadottá, ha a részvételi díj 50%-t, 6000 Ft-ot, előzetesen február 22-ig átutalja a jelentkező vagy készpénzben a helyszínen kiegyenlíti.

Átutalás esetén kérem, a megjegyzés rovatban a résztvevő nevét, illetve a tréning nevét megadni szíveskedjen!
Bankszámlaszám: Erste Bank – 11600006-00000000-25659443

2017. február 20. 24.00-t követő lemondás esetén, októl függetlenül a tréning teljes díját ki kell fizetni, amely visszatérítésre nem kerül, és más tréningnél sem felhasználható. A regisztrációval a jelentkező elfogadja a fizetési feltételeket.

További információ: Kisnémet Mónika +36 30 343 6468

Keresel valamit?

Heti friss

Hívjam vagy ne hívjam? – ez itt a nagy kérdés

balloon-1046658_120

Előző írásomban megígértem, hogy néhány gondolattal érkezem ezen a héten azzal kapcsolatban, hogyan is…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket
Everydance táncstúdió
show
 
close