Aktualitások

“Piszkos” anyagiak tréning

euro-447214_120

Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket

Üzenet

A lehetőség egyik olvasata, hogy „választanom kell”. Dönteni arról, hogy élek-e vagy sem az adott lehetőséggel. Egyes lehetőségek azért jönnek, hogy megtanuljunk nemet mondani, míg mások, hogy bátran és nyitottan a lehetőség irányába lépjünk. Az igazi feladat, hogy megkülönböztessük egymástól a kettőt !


Ha tetszett a honlap, akkor visszavárjuk!
Legyen mosolygós, szép napja!

Mona

“Piszkos” anyagiak tréning

2017. április 28.

euro-447214_120Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy még ezek ellenére sem? Esetleg akinek van, az tisztességesen nem szerezhette meg a vagyonát? Vagy ügyesnek áll a világ? Ön elég ügyes ahhoz, hogy megteremtsen magának mindent, amit szeretne?Mi az első gondolata, amikor a pénzre gondol?

„na, abból sosincs elég…”

„jó lenne, ha… többet keresnék, ha tudnék spórolni…”

„na, az kifolyik a kezemből… ”

Ha a pénz szóba jön, akkor igen gyakran sokaknak feszültséget okoz ez a téma. Kevesen tudnak negatív érzelmek, pejoratív értelmezések nélkül gondolni rá, beszélni róla.

Ugyanakkor, ha stresszünk van a pénzen, akkor nagyon nehéz vele jól bánnunk. Ahogy azt már az önismeret útjára lépők megszokhatták, természetesen a pénzhez fűződő viszonyunkra is nagy hatással vannak a gyerekkorban tanultak, látottak.

Ezen a tréningen a résztvevők pénzhez fűződő blokkjaikat oldhatják, továbbá mind kognitív, mind viselkedés szinten megváltoztathatják hozzáállásukat a pénzhez, a pénzszerzéshez, a pénzköltéshez, valamint a tartalékképzéshez.

Egyben biztos vagyok ahhoz, hogy élvezni is tudja az ember az életét, és biztonságban is érezze magát, neki kell megteremtenie az anyagi feltételeket, amely teremtés nemcsak a gondolatainkkal, a hitünkkel, az attitűdünkkel, hanem a szokásokkal is összefüggésben van.

A tréning során felismerjük a pénzzel kapcsolatos családi mintáinkat, a pénzhez kapcsolódó hiedelmeinket, pozitívvá alakíthatjuk a pénzzel kapcsolatos gondolati és érzelmi világunkat, továbbá technikákat tanulhatunk, hogy sikeresebbek legyünk a pénzszerzésben, a pénzköltésben és tartalékképzésben.

Időpont: 2017. május 27., szombat 12.30-18.00

Helyszín: Budapest, Nagyszőlős utca 21.

Program ára: 12.000 Ft

Teszek magamért kedvezmény: Ahogy azt ígértem, ezentúl saját klienseim, ügyfeleim erőfeszítéseit szeretném honorálni, így most is Ők vehetik igénybe a 2000 Ft-os kedvezményt!

Jelentkezni írásban lehet a mona.kisnemet@lehetosegekhaza.hu e-mail címre vagy a messengeren. Érdeklődést, részvételi szándékot a Facebookos esemény jelentkezéssel is lehet jelezni, ugyanakkor ezen jelentkezés nem jelent elfogadott jelentkezést, azt minden esetben meg kell erősíteni a program teljes díjának átutalásával és az előbb említett írásos jelentkezéssel. A jelentkezés akkor válik elfogadottá, ha a részvételi díjat május 19-ig átutalja a jelentkező vagy készpénzben a helyszínen kiegyenlíti.

Átutalás esetén kérem, a megjegyzés rovatban a résztvevő nevét, illetve a tréning nevét megadni szíveskedjen!

Bankszámlaszám: Erste Bank – 11600006-00000000-25659443

2017. május 20. 24.00-t követő lemondás esetén, októl függetlenül a tréning teljes díját ki kell fizetni, amely visszatérítésre nem kerül, és más tréningnél sem felhasználható. A regisztrációval a jelentkező elfogadja a fizetési feltételeket.

További információ: Kisnémet Mónika +36 30 343 6468

Keresel valamit?

Heti friss

Hívjam vagy ne hívjam? – ez itt a nagy kérdés

balloon-1046658_120

Előző írásomban megígértem, hogy néhány gondolattal érkezem ezen a héten azzal kapcsolatban, hogyan is…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket
Everydance táncstúdió
show
 
close