Aktualitások

“Piszkos” anyagiak tréning

euro-447214_120

Hogy van Ön a gazdagság gondolatával? Lehet Ön jómódú? Sok munkával, küzdelmek árán, vagy…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket

Üzenet

A lehetőség egyik olvasata, hogy „választanom kell”. Dönteni arról, hogy élek-e vagy sem az adott lehetőséggel. Egyes lehetőségek azért jönnek, hogy megtanuljunk nemet mondani, míg mások, hogy bátran és nyitottan a lehetőség irányába lépjünk. Az igazi feladat, hogy megkülönböztessük egymástól a kettőt !


Ha tetszett a honlap, akkor visszavárjuk!
Legyen mosolygós, szép napja!

Mona

A bennünk élő múlt s jövő – önismereti nap a jövőért

2016. október 26.

new-years-eve-1659682_120A jövőbe tisztábban láthatunk, mint a múltba. (…) Az élet olyan egyirányú utca, ahol legtöbbször még a hátrapillantás sem lehetséges: mert nem a múltat látja meg az ember, hanem az emlékeit.” – Raana Raas

Életünk bizonyos értelemben nem más, mint saját történetünk elbeszélése, saját narratívánk. Mit értünk ez alatt? Ahogy megéljük, ahogy magyarázzuk múltunk, s amire emlékezünk, annak hatásával alakítjuk jövőnket. Ugyanakkor életünk történetét több stílusban is, más-más konklúziókkal is „elbeszélhetjük”, élhetjük. Az Ön élete, egy regény, vagy novellák sorozata? Műfaját tekintve dráma, vígjáték, vígopera, háborús regény, elbeszélő költemény….?

Kedves Érdeklődő!
Ön hisz az újévi fogadalmakban? Nos, én nem hiszek….. ugyanakkor hiszek a tudatos életvezetésben, amely helyet ad a váratlan lehetőségeknek, s a fókuszt az itt és most pillanatának megélésére helyezi!  „A legnagyobb akadály, hogy boldogságunkat mindig áttoljuk a jövőbe, amikor majd elégedettek leszünk és így elmegyünk a jelen gazdagsága mellett. Ez nem azt jelenti, hogy a múlt és a jövő nem számít, de ezek a mából kiindulva új jelentést kell kapjanak.” – André Aleman

Az önismereti foglalkozás célja, hogy az idei év fejezetét, s a jövő év vázlatát úgy írjuk meg, azaz olyan jelentést adjunk, hogy minél több vágybeteljesítés, boldogság, siker, szeretet és egészség legyen az itt és most pillanataiban, mégpedig úgy, hogy azt érezzük, hogy valamerre tartunk, és nem csak a szél repít minket az egyik élményből a másik történésbe, ráadásul anélkül, hogy értenénk, hogy mi történik velünk, vagy, hogy azt kelljen magunktól megkérdezni „hogy ezt mivel érdemeltem ki?”.

A foglalkozás ideje: 2017. január 15., vasárnap 9.30-16.00

Helyszín: Budapest, XI. kerület, Nagyszőlős utca 21.

A program ára: 12 000Ft

amelynek 50%-át, azaz 6000 Ft-ot előzetesen 2017. január 11-ig kell átutalni vagy készpénzben a helyszínen kiegyenlíteni.

Korán kelő kedvezmény: 2016. december 31. 24.00-ig történő jelentkezéssel és a teljes részvételi díj befizetésével a program díja 10.000 Ft.

Dupla tréningkedvezmény: Ha erre és a Szokásaink örvényében tréningre is jelentkezik, és a teljes részvételi díjat is befizeti 2017. január 6-ig, akkor a két egész napos program díja 18.000 Ft.

Átutalás esetén kérem, a megjegyzés rovatban a résztvevő nevét, illetve a tréning nevét megadni szíveskedjen!
Bankszámlaszám: Erste Bank – 11600006-00000000-25659443

Jelentkezési határidő: 2017. január 11. 24.00
2017. jnauár 11. 24.00-t követő lemondás esetén, októl függetlenül a tréning teljes díját ki kell fizetni, amely visszatérítésre nem kerül, és más tréningnél sem felhasználható. A regisztrációval a jelentkező elfogadja a fizetési feltételeket.

Az önismereti napot tartja: Kisnémet Mónika konzultáns facilitátor

Maximum csoportlétszám 6 fő

Érdeklődni telefonon, +36 30 343 6468 vagy e-mailben, mona.kisnemet@lehetosegekhaza.hu lehet. Jelentkezni: a fent megadott e-mailen vagy az űrlap kitöltésével lehet. A Facebookos jelentkezés nem jelent elfogadott jelentkezést, azt mindenesetben meg kell erősíteni minimum a programdíj 50%-nak átutalásával.

Érdeklődését, jelentkezési szándékát kérjük, jelezze az alábbi űrlap kitöltésévelKérem, küldjenek számomra tájékoztatást a következő induló csoportjukról.

Előzetesen jelentkezem a következő induló csoportjukra.

Mindenkit barátsággal várok!

Kisnémet Mónika

Keresel valamit?

Heti friss

Hívjam vagy ne hívjam? – ez itt a nagy kérdés

balloon-1046658_120

Előző írásomban megígértem, hogy néhány gondolattal érkezem ezen a héten azzal kapcsolatban, hogyan is…

Tovább »

Elolvasom az összes cikket
Everydance táncstúdió
show
 
close